valutor:

Fundix Paellapanna gjuten aluminium 36cm - 1970925

  • Artikelnr: 1970925
  • 892 antal i lager

1,559.84kr  779.71kr
Spara: 50% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.76   reviews [183]

Produktnummer: 1970925

Fundix köksredskap, tillverkade av hållbar gjuten aluminium, säkerställer snabb och perfekt tillagningsresultat varje gång. Produkterna är väldigt lätta att rengöra och fungerar på alla bakytor och hällar. Fundix patenterade integrerat värmefördelningssystem gör produkterna de mest energieffektiva kokkärlen på marknaden och ger snabbare och helt jämn tillagning av livsmedel. Det visas i testresultatet av oberoende testlaboratorium Applus LGAI teknisk Centre.

- Hållbar gjutna aluminium: Fundix vakuumtryckt gjuten aluminium tillverkningsprocess skapar en hållbar, hög prestanda och energieffektiv kokkärl. Tjock och helgjuten aluminium struktur möjliggör perfekt och jämn värmefördelning, kräver medel till låg värme, och samtidigt som den minimerar energiåtgången.

- Integral System Induktion Bas: Fundix egen patenterade teknik garanterar att maten tillagas snabbt och så enhetligt som möjligt, håller all sin smak och näringsmässiga egenskaper. Det bevisas i testresultatet utfört av oberoende testlaboratorium Applus LGAI teknisk Centre.

- Skandia PFOA-fri non-stick beläggning: Är långvarig och mycket motståndskraftig mot repor, förhindrar att mat fastnar på ytan och gör kokkärlen lätt att rengöra. Inget behov av att lägga till oljor eller smör längre, så att du kommer att njuta av att äta hälsosammare.

- Begränsad livstidsgaranti: Fundix produkter tillverkas under en kontrollerad miljö med högsta kvalitets, för att kunna erbjuda kunden begränsad livstidsgaranti mot fabrikationsfel.

Fundix Paellapanna gjuten aluminium 36cm - 1970925


button-top.png